Baan Sukhawadee

Baan Sukhawadee

Tankekraft är nyckeln till framgång. Det kan uppfylla din mest önskvärda dröm om du kan föra tankarna till handling.

Stora hallen, bild av Kungen

Kung Bumhibol

Baan Sukhawadee är öppen för alla med avsikt att ge besökarna en känsla av att vara delägare, för att upptäcka sanningen om att leva, och till sist dyrka våra flera heliga bilder som Buddha vid födseln, barmhärtighetens gudinna, kung Taksin den store, kung Chulalongkorn den store och Krom Luang Chumphon Khet Udomsak känd som den thailändska marinens fader. Varje objekt i det här huset är placerat för att ge en balans mellan konst och vetenskap, och med kraften av kärlek och generositet av ägaren som aldrig ger upp och inte heller kapitulerar till fattigdom som en begränsning av livets mål. Alla dessa objekt kan antingen vara en motivation eller vara början av den inspiration som leder dig att nå dina mål.

Baan Sukhawadee trädgården

Sukhawadee betyder renhet – lycka – rikedom. Alla de viktigaste byggnaderna är i både rosa och blått. Rosa står för kärlek och använder Amor som en symbol. De gamla brukade säga ” Utan kärlek , kommer du aldrig att lyckas ” . Vi måste kunna älska och bli älskad och kunna förenas med gruppen. För att kunna diskutera och lösa problemen för att nå målet. Blått står för vatten. Vatten är början på många liv. Det kan justera sin form med någon omgivande. Om vi kan anpassa oss med alla de förändringar som sker i världen, kommer vi att kunna leva lyckligt i detta samhälle.

blank

Baan Sukhawadee byggdes år 2000 på 11 Rai stort område. Huset ligger på Sukhumvit Road och är 400 meter lång och intill havet. Nu har området utvidgats till att omfatta mer än 80 Rai. Huset är byggt i lugnt område omgivet med olika botaniska växter och fantastisk utsikt kombinerat med många fantastiska byggnader och och flera heliga bilder för tillbedjan som Buddha vid födseln, barmhärtighetens gudinna, kung Taksin den store , kung Chulalongkorn den store , Krom Luang Chumphon Khet Udomsak far till thailändska marinen, etc.

Djuren från den kinesiska kalender

Baan Sukhawadee skapades med intelligens och lagarbete som byggde på grunderna i kärlek och harmoni. Resultatet av detta arbete var att skapa verk som är mycket värdefulla, värdigt , och alla är lika viktiga. Dessa verk omfattar flera framstående arkitektoniska byggnader som ni ser på kartan på deras sida.

Vad ni läst ovan är en översättning från Baan Sukhawadees website, det kändes mest rätt att beskriva stället genom att översätta deras beskrivelse. Baan Sukhawadee ägs av Saha Farms Group.

En vy från Trädgården

Stället är värt ett besök, det är välgjort och väl underhållet, om man inte vill knalla runt så finns det golfbilar som kör runt folk på området, servicen ingår i inträdet.

Copyright © Seaserpent.se 2020. Created by Meks. Powered by WordPress.

%d bloggare gillar detta: