Man saknar värmen och maten

Bortsett från familjen, så saknar man värmen och maten. Visserligen har vi rätt bra mat här på HAVEN med tanke på att dom lagar till 400 man å lite drygt de ibland, men det finns inget som slår det thailändska köket.

blank

Urvalet av restauranger och priserna är ju en annan fördel man har när man bor i Thailand gentemot Sverige, bortsett från alla thai ställen så har vi mat från olika länder, så är man inte sugen på Tom Yam eller Larb Moo en kväll så kan man alltid få sig en skaldjurs pasta eller kanske något från det tyska köket.

blank

Klimatet är ju något som drar, känns skönt å sitta 50 meter över havet och se ut på regnet och vita vågtoppar, men att gå ut, nä. Då har man det betydligt bättre med +30 och en tropisk luftfuktighet. Men men knappa två veckor så har man det igen.

Nästa ledighet bär det norrut, Chiang Mai och kanske Mae Sai och Gyllene Triangeln. Hoppas hinna en dags tur till Koh Si Chang utanför Sriracha. Och en sväng till Tamnanpar Resort och Restaurang. Kan nog bli svårt att hinna med allt, Norra Thailand är viktigast. Hoppas få ihop en hel del bildmaterial, då många av de bilder jag har från Chiang Mai och Mae Sai är av dålig kvalitet.

 

Copyright © Seaserpent.se 2020. Created by Meks. Powered by WordPress.

%d bloggare gillar detta: