På jobb igen

Då var man tillbaks på jobb, på Ekofiskfältet i Nordsjön. Det blev ju inte så mycket gjort med bloggen på grund av en del tekniska problem hos webbhotellet i kombination med några buggar i temat, sedan blev det ju inte bättre av ett elakt myggstick! Så nu får man hålla tummarna att man får lite tid på kvällarna. Inte heller blev mitt ombyggnaden av mitt vattenfilter klart, målnings projektet inne avslutade frugan även om jag var tvungen att göra lite touch-up här och där.

havencloseup-300x169@2x

Denguefebern är på väg  ur kroppen, har varit feberfri i en vecka nu. Men upplever en konstant trötthet, på kvällarna har jag haft klåda. Jag har förstått att jag hade tur och fick en mildare släng av dengue, förstod vad det kunde vara och kom in på sjukhus redan under första dygnet med hög feber och fick då i mig vätska och energi genom dropp. Vad jag fått förklarat för mig är att de första två dygnen är då man riskerar uttorkning mest.

 

Copyright © Seaserpent.se 2020. Created by Meks. Powered by WordPress.

%d bloggare gillar detta: